Over

Keuzestress, burn-outs, faalangst en prestatiedruk. Het zijn termen die steeds vaker worden gebruikt, met name onder scholieren en studenten. Deze zogenaamde psychische blokkades staan vaak in de weg voor een succesvolle, maar ook prettige studietijd.

Ook al lijkt het misschien een ‘ver van je bed show’, deze problematiek komt vaker voor dan je denkt.

Met dit blog hoop ik de problematiek in kaart te brengen en eventuele oplossingen aan te dragen. Ik wil je inspireren om open te staan voor de mensen met dergelijke problemen, maar ook om open kaart te spelen als je zelf met zulke problemen kampt. Daar wordt de wereld een veel betere plek van!

P9210159

Ik ben Tijmen Compagnie (20), tweedejaars student journalistiek en slachtoffer van psychische blokkades. Maak je geen zorgen, het klinkt heftiger dan het is. Mijn problemen helpen me in ieder geval om me in te leven in andere studenten met soortgelijke problemen. Ook heb ik (een klein beetje) kennis over psychische blokkades, waardoor ik studenten begrijp en weet welke vragen ik moet stellen. Daarnaast wil ik betrokken instanties kritisch benaderen en met ze in gesprek gaan over het onderwerp. Ik wil tijdens het onderhouden van dit blog zoveel mogelijk kanten belichten om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de situatie.

Je kunt me vinden op:

@liftthebarrier

liftingthebarrier@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s